Όλοι μας έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή μπροστά στο δίλημμα αν πρέπει τελικά να αγοράσουμε κάτι καινούργιο ή μεταχειρισμένο.
Ουσιαστικά πρόκειται για μία ζυγαριά που από τη μία βρίσκεται η σημαντική διαφορά τιμής μεταξύ καινούργιου και μεταχειρισμένου και από την άλλη η αδυναμία μας να γνωρίζουμε την μεταχείριση και τη φθορά που έχει υποστεί το προϊόν στα χέρια του προηγούμενου ιδιοκτήτη.
Πράγματι, για τα περισσότερα προϊόντα αυτή η αβεβαιότητα έχει πραγματική βάση, με αποτέλεσμα η αγορά ενός μεταχειρισμένου να έχει υψηλό βαθμό ρίσκου και σε αρκετές περιπτώσεις ο υποψήφιος αγοραστής να αποφασίζει τελικά να στραφεί σε αγορά ενός καινούριου.
Όμως στην αγορά ενός μεταχειρισμένου drone της dji, υπάρχουν πολλοί τρόποι να ελαχιστοποιήσουμε το βαθμό αβεβαιότητας και να βεβαιωθούμε με μεγάλη ακρίβεια σε ποια κατάσταση είναι το μεταχειρισμένο drone που σκοπεύουμε να αγοράσουμε.


Το πρώτο και σημαντικότερο, είναι ένας λεπτομερής έλεγχος της τρέχουσας κατάστασης του drone, τόσο από λειτουργική άποψη, όσο και στον έλεγχο σημείων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν στο μέλλον τη σωστή συμπεριφορά του σκάφους. Φυσικά, ο ολοκληρωμένος έλεγχος θα πρέπει να αφορά όχι μόνο τα ορατά τμήματα του σκάφους, αλλά και αυτά που βρίσκονται στο εσωτερικό του.
To δεύτερο, αφορά τα βασικά παρελκόμενα, όπως μπαταρίες, Remote Control, καθώς και το ιστορικό του σκάφους.


Επίσης, τις περισσότερες φορές, ο πωλητής και ο υποψήφιος αγοραστής βρίσκονται σε διαφορετικές πόλεις και συνήθως είναι άγνωστοι μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να τίθενται αναπόφευκτα ζητήματα που αφορούν την οικονομική συναλλαγή, το κόστος των μεταφορικών, τη σωστή συσκευασία και γενικότερα οτιδήποτε θα μπορούσε να αφορά την εξασφάλιση και των δύο μερών στη μεταξύ τους αγοραπωλησία.

            


Στην Xlab, έχουμε τη δυνατότητα να διασφαλίσουμε την ποιότητα του μεταχειρισμένου drone που σκοπεύετε να αγοράσετε, κάνοντας όλους τους απαραίτητους ελέγχους, ώστε να πιστοποιήσουμε την κατάσταση του πριν την αγορά.


ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ / ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ